Koszyk na zakupy

Twój koszyk jest pusty.

Inwestuj w nieruchomości

Image: 

Recenzja i opinie

25 kwietnia - Katowice

Po szkoleniu: Sztuka inwestowania w nieruchomości.

Korzyści

Chcesz więcej? - weź udział w całodniowym szkoleniu:

Poszukaj: Kurs inwestowania w nieruchomości

Image: 

Recenzja i opinie

9-12-2015 Opole

Szkolenie: Inwestuj w nieruchomości

Opole, dnia 09.12.2015.

Korzyści

Szkolenie dla osób zainteresowanych rozpoczęciem inwestowania w nieruchomości mieszkaniowe z Opola i okolic.
Wprowadzenie wraz z omówieniem zagadnień związanych z inwestowaniem oraz dlaczego w ogóle warto inwestować w nieruchomości.

Image: 

Recenzja i opinie

19-11-2015 Katowice

Szkolenie: Inwestuj w nieruchomości

Katowice, dnia 28.11.2015.

Korzyści

Szkolenie przeprowadzone dla studentów uniwersytety ekonomicznego zainteresowanych rozpoczęciem przygody z inwestowaniem na rynku nieruchomości mieszkaniowych.

Image: 

Recenzja i opinie

28-10-2015 Bielsko-Biała

Szkolenie: Inwestuj w nieruchomości

Bielsko-Biała, dnia 28.10.2015.

Image: 

Recenzja i opinie

Bielsko-Biała 22-07-2015

Szkolenie "Inwestuj w nieruchomości" w AIP Bielsko-Biała w dniu 22.07.2015.

Korzyści

Podczas szkolenia towarzyszyła nam upalna pogoda co niekorzystnie wpłynęło na warunki, natomiast cała reszta była wyjątkowo udana. Widoczne było ogromne zaangażowanie z obu stron podczas szkolenia. Uczestnicy usłyszeli wiele przykładów z życia i chętnie udzielali się w dyskusjach.

Image: 

Recenzja i opinie

10 czerwca w Zabrzu

Dnia 10 czerwca w Zabrzu odbyło się w ramach otwarcia nowego inkubatora szkolenie "inwestuj w nieruchomości". Serdecznie dziękujemy Akademickim Inkubatorom Przedsiębiorczości za stałe zaufanie i chęć współpracy. Niestety nie było zdjęć, ale już niedługo pojawi się film na naszym nowopowstałym kanale Akademii Sukcesu na YouTube - zapraszamy.

Image: 

Recenzja i opinie

06.05.2015 na UE

Szkolenie inwestuj w nieruchomości odbyło się tym razem na Uniwersytecie Ekonomicznym. Duże zainteresowanie i frekwencja potwierdzają potencjał szkolenia.